Nieuws

Stukadoor leer- werk plek aangeboden

Wij hebben binnen ons bedrijf de mogelijkheid om een leerling aan te nemen die graag het stukadoors vak eigen wil maken.

Je zal samenwerken met ervaren stukadoors die je alles zullen leren over stuc en saus werkzaamheden maar ook hoe voor te behandelen van de ondergronden,  netjes en zorgvuldig werken, meten en offertes berekenen en communiceren met klant en leverancier. Ze zult tijdens dit traject 1 dag per week naar school gaan en 3 tot 4 dagen per week meelopen en werken met onze stukadoors.

Wil jij alles leren over het stukadoors vak, je diploma halen en leuk verdienen? Ga je fysiek zwaar werk niet uit de weg? Ben je 4 tot 5 dagen per week beschikbaar en woonachtig in Hilversum of omgeving? Dan vragen wij jou om contact met ons op te nemen via email of telefonisch na 19.00 uur.


De appartementen van ‘De Gashouders” zijn opgeleverd.

Inmiddels heeft de sleuteloverdracht van het nieuwbouwproject Villa Industria in Hilversum plaatsgevonden. Wij zijn erg blij dat wij deel uit mogen maken van het stuc en saus werk voor de nieuwe bewoners!


De  VT Wonen & Design beurs 2016 vindt plaats in de RAI van 27 september t/m 2 oktober.

Heeft u kleine of grote verbouwplannen? Bent u op zoek naar een nieuwe bank, bed of keuken? Of wilt u persoonlijk advies van een professionele woonexpert? Dan biedt de Woonbeurs Amsterdam u volop inspiratie. Wilt u nu al weten wat er mogelijk is om uw woning af te bouwen? Afbouwbedrijven met NOA-Afbouwgarantie zijn specialisten op het gebied van stukadoren, vloerenleggen en plafond- en wandmontage. Selecteer  een bedrijf bij u in de buurt en vraag naar de mogelijkheden. Ze adviseren u graag over vakwerk!


FOSAG-NOA Onderhoud en Afbouw is verheugd over de maatregel van het Kabinet om stukadoors- en schilderswerkzaamheden te stimuleren met een extra BTW-verlaging.

Met ingang van vandaag valt stukadoors- en schilderonderhoud aan woonhuizen ouder dan twee jaar onder het lage BTW-tarief. Tot nu toe was dat voorbehouden aan woningen ouder dan vijftien jaar. Het BTW-tarief voor stukadoorswerk aan particuliere woningen van ten minste 2 jaar oud is verlaagd naar 6%. Dit geldt zowel voor de binnenkant als de buitenkant van een huur- of koophuis. Het BTW-tarief van 6% geldt niet voor stukadoorswerk aan woningen jonger dan 2 jaar, of voor stukadoorswerk aan gebouwen die niet als woning worden gebruikt. Daarvoor geldt het tarief van 21% BTW.

Particuliere woningen
Met particuliere woning wordt bedoeld een onroerende zaak waarin particulieren permanent mogen verblijven. Ook tijdelijke leegstaande woningen vallen daaronder.

Stukadoorswerk
Bij stukadoorswerk gaat het om de volgende werkzaamheden:
De voorbereidings- en voorbehandelingswerkzaamheden die een stukadoor moet verrichten voordat hij kan overgaan tot het eigenlijke stucwerk.

Ouderdomsverklaring
Het bijhouden van een ouderdomsverklaring is komen te vervallen!