Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Stukadoorsbedrijf S. Huiting
Average rating:  
 22 reviews
 by Marius en Julia

Bas en collega's hebben goed werk geleverd voorjaar 2021. De plafonds in de slaapkamers zijn netjes afgewerkt: vakwerk.
En het huis was netjes opgeruimd na de werkzaamheden. Dit hadden we eerder moeten doen.

 by Rudolf & Daniëlle

Bas heeft bijna ons hele huis strak gemaakt. 🙂 Ziet er top uit! We zijn erg blij met Bas zijn stukadoorskunsten en het is een leuke vent om over de vloer te hebben. Bedankt Bas!

 by Renée en Marja

10 jaar geleden heeft Bas Huiting bij ons al het stucwerk gedaan. Nu gaan we verhuizen en hebben wederom Bas ingeschakeld om het hele appartement te stuken en te granollen. Wederom voortreffelijk werk geleverd. Helemaal top. Af. Hij en zijn collega's werken netjes, kundig, zijn vriendelijk en leveren prachtig werk af.

 by M.Smit

Echt vakwerk.
Bij ons hele woonkamer,keuken,hal en wc gedaan.
Super mooie strakke wanden. Netjes gewerkt en heel vriendelijk.
Zou Bas en zijn collega's aan iedereen aanraden.

 by J. van Brenk

Wij zijn heel erg tevreden! Ik kan hem iedereen aanraden, naast het feit dat er fantastisch werk is geleverd zijn Bas en zijn collega's erg netjes en vriendelijk.

 by J Bergsma

Zeer goede ervaring! Prachtige strakke wanden. Krijgen hier veel positieve reacties op. Hij en zijn collega's zijn bovendien erg relaxt in de omgang. Een absolute aanrader!

 by Fam. Botter

In de afgelopen jaren heeft Bas bij ons de gang, toilet, keuken en woonkamer gestuct. Onze woning is houtskeletbouw waarin de bestaande wanden en plafonds lang niet altijd even recht waren. Door vakkundig stucwerk is alles inmiddels superstrak en recht gestuct. Naast het goede werk is Bas ook nog heel vriendelijk en netjes. Wij raden hem aan bij iedereen die we kennen!

 by Bas Schumacher
Vakwerk!!!

Bas heeft onze muren snel en netjes voorzien van nieuw stukwerk en granol. Ook toen er een lekkage bij ons optrad kon Bas snel schakelen en ons helpen om ook het plafond dat door de lekkage was aangetast snel en vakkundig “strak te trekken”. Afspraak is afspraak, het werk wordt netjes uitgevoerd en het huis wordt weer netjes achter gelaten. Bas kan zeker op een volgende opdracht van ons rekenen!!!

 by Edo Roggenkamp
Zeer tevreden!

Bas heeft een geweldig stukje vakwerk afgeleverd bij ons. Erg strak stucwerk, uitermate netjes gewerkt en alles elke keer weer mooi opgeruimd. Bas is een echte professional en daarbij zeer vriendelijk en meedenkend! Bij voorkomend stucwerk zullen wij hem zeker weer vragen en we hebben hem inmiddels bij een aantal mensen aangeraden. Onze 30e jaren huiskamer ziet er prachtig uit! Dank nogmaals!

 by Van Amstel

Keurig vakmanschap! Onze muren zien er nu weer in korte tijd zeer strak uit. We zijn er heel erg blij mee. Mochten we weer een klus hebben dan nemen we zeker met Bas contact op.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»